خرید گوشی برای دانشآموزان میتواند کمی دشوار باشد چراکه آنها نیازهای خاصی برای مدرسه و تکالیف دارند و گوشی موبایل باید این نیازها را برطرف کند. برای مثال به برخی از نرمافزارها نیاز است و حتی شاید از گوشی خود برای استفاده از مایکروسافت آفیس و ساخت پاورپوینت هم استفاده کنند. یافتن چنین گوشی که البته قیمت خیلی بالایی هم نداشته باشد و نهایتاً تا ۲۰ میلیون باشد، از میان تنوع فراوان بازار کار آسانی نیست. به همین دلیل در این مطلب با راهنمای خرید گوشی موبایل ۲۰ میلیون تومان برای دانشآموزان این کار را برای شما آسان کردهایم.
۷ نکته مهم برای خرید گوشی موبایل دانشآموزان
میخواهید برای اولین بار برای فرزند خود تلفن همراه بخرید یا گوشی قدیمی آن را با مدلی بهتر عوض کنید؟ چه دانشآموز شما در دبستان باشد و چه در دبیرستان، پیشنهاد میکنیم به این نکات برای خریدی بهتر توجه کنید:
1. حافظه رم زیاد
بسیاری از دانشآموزان برای انجام تکالیف، تحقیقات و دروس خود به باز کردن چند برنامه به صورت همزمان نیاز دارند. این دانشآموزان برنامههای پیامرسان داخلی برای ارتباط با معلم یا دبیر، برنامه ورد، گوگل و غیره را به طور همزمان نیاز دارند. تنها یک گوشی یا پردازنده به نسبت قوی و حافظه رم بالا میتواند چنین کاری را انجام دهد.
به همین دلیل بهترین میزان رم ۸ خواهد بود. همچنین سعی کنید در صورت بالا بودن قیمت مدلهای دارای رم ۸، به سراغ رم پایینتر از ۶ نروید و همان ۶ را انتخاب کنید.
2. طراحی زیبا و جذاب
اغلب دانشآموزان در هر سنی که باشند، به طراحی ظاهری و زیبایی گوشی اهمیت میدهند. به همین دلیل بهتر است مدلهایی را انتخاب کنید که از وجود انواع قاب و محافظ فانتزی آن در بازار مطمئن هستید.
در ضمن پیش از خرید گوشی دانشآموزی به رنگ بدنه گوشی هم توجه کنید. اغلب مدلهای جدید و امروزی دارای رنگهای فانتزی و جذابی هستند. بهتر است این رنگهای شاد را بهجای رنگهای مشکی و خاکستری انتخاب کنید. در این خصوص پیشنهاد میکنیم پیش از انتخاب رنگ، نظر فرزند دانشآموز خود را هم بپرسید، البته نه زمانی که قصد سورپرایز کردن داشته باشید.
3. حافظه ذخیرهسازی بالا
فرزند شما در هر سنی که باشد، به احتمال زیاد انواعی از فایلها، بازیها و ویدیوها را در گوشی خود ذخیرهسازی کند. تنها تفاوت دانشآموزان در سنین بالاتر نسبت به دانشآموزان کمسن در نوع محتوا و بازیهای آنها است. البته احتمال اینکه در روزهای ابتدایی دانشآموز کمسن شما بازیهای فراوانی را دانلود و نصب کند هم وجود دارد.
پس آماده باشید و از قبل یک گوشی مناسب برای دانشآموز با حافظه ذخیرهسازی بالا تهیه کنید. حافظه پیشنهادی ما حداقل ۱۲۸ گیگابایت است چراکه اغلب گوشیهای امروزی از قبل دارای برنامهها و اپلیکیشنهای سنگینی هستند که حجم زیادی از حافظه را پر میکند. علاوهبر این، زمانی که حافظه گوشی به راحتی پر نشود و همیشه فضای خالی داشته باشد، امکان کند شدن و پایین آمدن سرعت آن کمتر است.
4. رابط کاربری ساده
اگر گوشی اول فرزندتان را تهیه میکنید و قرار است خودتان هم آن را مدیریت کنید، به رابط کاربری دقت کنید. رابط کاربری باید بهگونهای باشد که کار با گوشی هم برای فرزندتان و هم خودتان آسان باشد. در نتیجه میتوانید مدلی را انتخاب کنید که رابط کاربری آن مشابه گوشی خود شما پدر یا مادر دانشآموز باشد.
به طور معمول رابط کاربری شیائومی دارای جلوههای بصری خاصتری است و امکانات جالبی را در اختیار کاربران قرار میدهد. در مقابل رابط کاربری گوشی سامسونگ سادهتر است و تا حدودی پایداری بیشتری هم دارد. در نتیجه انتخاب از میان این دو به سلیقه و ترجیح خودتان بستگی دارد.
5. دوربین باکیفیت
عکس گرفتن از انواع جزوه و حتی عکس گرفتن از تکالیف برای ارسال به معلم یا دبیر از عادات اکثر دانشآموزان یا حتی دانشجویان است. در همین حین، برای تصاویر باکیفیتی که کلمات نوشته شده در آن به خوبی مشخص شوند، به دوربین باکیفیت نیاز است. در هنگام خرید گوشی برای دانشآموزان امتحان کردن دوربین را فراموش نکنید.
6. سال عرضه بهروز
توصیه میکنیم که خرید گوشی قدیمی و یا دست دوم را از ذهن خود بیرون کنید! گوشیهایی که قدیمی شدهاند اغلب تنها تا یک الی دو سال دیگر بهروزرسانی دارند و حتی شاید از برخی از امکانات بهروز پشتیبانی نکنند. در عین حال پیدا کردن قطعات جانبی برای آنها کار چندان آسانی نخواهد بود. در نتیجه خرید مدلی جدید انتخاب مطمئنتری است.
7. ابعاد متوسط
ممکن است دانشآموز شما برای انجام برخی تکالیف، درس خواندن و حتی به طور روزمره به صورت طولانی مدت گوشی را در دست نگه دارد. به همین دلیل انتخاب یک گوشی با ابعاد متوسط و وزن سبک انتخاب عاقلانهای به حساب میآید.
در این مطلب به مهمترین نکات و راهنمای خرید گوشی موبایل ۲۰ میلیون تومان برای دانشآموزان پرداختیم. برای خرید گوشی دانشآموزی تنها کافی است به این موارد دقت کنید و سپس اقدام نمایید.