4 نکته مهم در ارسال رزومه کاری

قبل از ارسال رزومه کاری این 4 کار مهم را انجام دهید

4 نکته مهم در ارسال رزومه کاری

قبل از ارسال رزومه کاری این 4 کار مهم را انجام دهید

فهرست مطالب

فهرست

کم‌تر کسی را می‌توانید پیدا کنید که بگوید نسبت به اقدام برای کار جدید استرس و اضطرابی ندارد؛ واردشدن به هر مجموعه جدیدی مساوی است با مواجه‌شدن با آدم‌های جدید، کارهای جدید و هزاران چالش و سیاست متفاوت. پیش از این برای اقدام‌کردن باید رزومه‌ی خوبی نوشته باشیم؛ مهارت در نوشتن رزومه هم جایگاه متفاوتی به ما می‌دهد هم نشان می‌دهد تا چه اندازه برای شرکت و سازمان جدید ارزش قائل بوده‌ایم. در واقع تهیه رزومه خوب به شما کمک می‌کند تا بتوانید در ردیف شغلی مورد نظرتان مشغول فعالیت شوید. این ۴ نکته مهم به کارفرما نیز کمک می‌‌کند تا بتواند مهارت‌ها و توانمندی‌های شما را بهتر ببیند و تصمیم درستی بگیرد.

همه تجارب خود را شفاف و واضح در رزومه درج کنید

شرایطی را در نظر بگیرید که یک فرد غریبه در قالب تعدادی کلمات قرار است شما را بشناسد و به مهارت‌ها و تواناهایی‌هایتان پی ببرد. پس باید بتوانید در رزومه خودتان تجربیات و توانایی‌هایی که دارید را شفاف و به صورت واضح مطرح کنید. برای آن‌که شانس بیشتری در استخدام داشته باشید نباید حرفه و تخصص اصلی شما در بین انبوهی از توضیحات اضافی پنهان شود. افراد حرفه‌ای در نوشتن رزومه همه چیز را به صورت شفاف، دقیق و منسجم ارائه می‌دهند. هر چقدر همه چیز واضح‌‌تر باشد، موفقیت شما برای استخدام افزایش پیدا می‌کند. اگر توانمندی خاصی دارید،‌ مسئولیتی را برعهده داشته‌اید یا سوابق ارزنده‌ای دارید، باید بتوانید به صورت واضح در رزومه بگنجانید.

نرم افزار حسابداری پخش هلو

نتایج و محصولاتی را که در کار قبلی به دست آورده‌اید، دقیق مشخص کنید

معمولا در مصاحبه‌های کاری یکی از سوال‌های ثابت این است که چه کار ارزشمندی در محیط‌های قبلی کاری‌تان کرده‌اید؟ بنابراین برای مدیر یک مجموعه مهم است چه تجربه‌ای در شروع و پایان یک پروژه دارید و تا چه اندازه توانسته‌اید چالش‌های آن را مدیریت کنید. اگر مهارت، توانمندی یا تخصص خاصی دارید و این قابلیت‌ها برای شما محصولات ارزنده‌ای به همراه داشته،‌ به عنوان یک مزیت رقابتی می‌توانید روی آن مانور بدهید. اگر نتیجه مهارت‌‌ها و توانمندی‌های شما باعث شده به ارزش‌های شما افزوده شود،‌ این موضوع بسیار مهمی است که به کارفرما درمورد مهارت‌های خود توضیح بدهید.

کارنامه فعالیت‌های خود را مرور کنید و ببینید چه محصول و نتایجی به دست آورده‌اید که می‌توانید روی آنها تمرکز کنید. این نتایج می‌تواند کمی یا کیفی باشد. با اعداد و ارقام میزان پیشرفت خود را محاسبه کرده و نمایش دهید. مثلا اگر در شغلی باعث افزایش فروش ۳۰ درصدی شده‌اید، می‌‌توانید این موضوع را به عنوان یک مزیت رقابتی خودتان مطرح کنید. نتایج کیفی هم اهمیت دارند. مثلا اگر مهارت‌های ارتباطی را آموزش دیده‌اید می‌توانید آن را در رزومه درج کنید.

میزان موثر بودن حضورتان در شغل قبلی را مشخص کنید

بدون شک در محیط‌های کاری هم افرادی را دیده‌اید که کاملا مطیع تسک‌های مدیرشان هستند و به‌غیر از آن کاری انجام نمی‌دهند و هم افرادی را دیده‌اید که دائما مشغول ایده‌‌دادن و فعالیت هستند و منتظر دستور و تسک کسی نیستند. شما به عنوان عضوی از تیم کاری، نقش موثری در پیشبرد کارها دارید. باید بتوانید به کارفرما نشان دهید که حضور شما در پروژه‌های قبلی موثر بوده و از این پس نیز می‌‌توانید حضور موثری در پروژه‌های بعدی داشته باشید. اشتیاق شما برای کارایی بالاتر و موثر بودن در محل کار به کارفرما و مدیر مجموعه منتقل می‌شود.

مهارت و تخصص اصلی خودتان را در رزومه کاری برجسته کنید

مهم‌ترین مورد این است که در رزومه‌ی خود تخصص و مهارتتان را به‌صورت واضح تعریف کنید؛ اگر قرار است در مجموعه‌ای مشغول فعالیت شوید،‌ باید بتوانید جای خود را در آن شرکت یا سازمان به خوبی پیدا کنید. به همین دلیل باید با انگیزه کافی مهارت‌ها و توانمندی‌های خود را مطرح کنید تا مشخص شود برای چه کاری مناسب هستید و چه نقشی را می‌‌توانید برعهده بگیرید.

در رزومه باید دقیقا همان ردیف شغلی مورد نظر را هدف قرار دهید. ممکن است شما توانمندی‌های مختلفی داشته باشید ولی باید همان مهارتی که برایش رزومه می‌فرستید را پررنگ کنید تا در بین انبوهی از مهارت‌ها پنهان نماند. شما باید بتوانید حرفه خود را به درستی معماری کنید و هدفمند در جستجوی ارتقای شغلی باشید.

 

تاثیر نرم‌افزارهای دورکاری بر آینده مشاغل

 

نوشته‌های مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
سوال خود را بپرسیدx