مسیر موفقیت شغلی

با این 6 نکته مسیر موفقیت در کسب و کارتان را پیدا کنید

مسیر موفقیت شغلی

با این 6 نکته مسیر موفقیت در کسب و کارتان را پیدا کنید

فهرست مطالب

فهرست

هر کسب و کاری در شروع کارش سختی‌ها و چالش‌هایی دارد که بدون آموزش و تجربه نمی‌تواند از پس آنها بربیاید. تجربه‌ای که می‌تواند از کسب و کارهای موفق به دست بیاید یا کتاب و منابع تخصصی. با این حال تا به دل کار نرویم، با چالش‌ها و نحوه‌ی مواجهه با آنها روبه‌رو نمی‌شویم. در ادامه ده نکته را برای شما توضیح می‌دهیم تا بتوانید مسیر موفقیت کسب و کارتان را پیدا کنید و از چالش‌های احتمالی جلوگیری کنید.

به‌دنبال علاقه‌تان بروید

اگر به‌دنبال آرزوها و دغدغه‌هایتان نروید، ممکن است با هر چالش و سختی جا بزنید اما وقتی با آرزوهایتان پیش بروید هیچ‌گاه خسته نمی‌شوید و در مسیر پیشرفت استوارتر و با قدرت بیشتری گام برمی‌دارید. باید از آن‌چه می‌خواهید تصویر روشن و واضحی داشته باشید و برای این‌کار لازم است صفر تا صد چیزهایی که می‌خواهید را بنویسید و همه‌چیز را با جزئیات مشخص کنید. مهم‌ترین نکته این است که در این مسیر خودتان را سانسور نکنید و همه‌چیز را بنویسید. علاوه بر این در این مسیر عجله نکنید و وقت کافی را برای روشن‌کردن همه‌چیز بگذارید.

معرفی 4 کتاب در زمینه بازافرینی کسب و کار

رودربایستی با خودتان را کنار بگذارید

هرکدام از ما می‌دانیم چه نقاط قوت و چه نقاط ضعفی داریم؛ پس تعارف را کنار بگذارید و با خودتان روراست باشید. از توانایی‌هایتان بیشترین استفاده را کنید و برای نقاط ضعفتان دنبال افرادی باشید که توانمند هستند و می‌توانند تیم شما را کامل کنند. در واقع تیمی تشکیل دهید که هر کدام یک تکه‌ی پازل را پوشش دهند و بتوانید دومینووار بهترین‌ها را درو کنید و به هدف اصلی‌تان برسید.

تیمی تشکیل دهید که هر کدام یک تکه‌ی پازل را پوشش دهند

ممکن است شکست بخورم اما به آن فکر نمی‌کنم!

طبعا در هر مسیری که قرار بگیریم، گاهی وقت‌ها از شدت چالش‌ها و مشکلات خسته می‌شویم و به خودمان نهیب می‌زنیم آیا ارزشش را دارد؟ و به رهاکردن فکر می‌کنیم. در این مواقع چه‌کار کنیم؟ به هدف اصلی‌مان فکر کنیم و ناامید نشویم. اگر یک مسیر مستقیم و بدون چالش سر راهمان قرار می‌گرفت هیچ‌وقت از اصل هدف و ماجرا لذت نمی‌بردیم. باید بپذیریم که مشکلات بخشی از کسب و کار ما هستند و تا زمانی که با آنها مواجه نشویم، قدرت ادامه‌دادن را پیدا نمی‌کنیم.

تا جایی که توان دارید کار کنید

هر چقد زمان بیشتری را برای کارکردن بگذارید به موفقیت نزدیک‌تر می‌شوید؛ به‌شرطی که کار شما مفید و کارآمد باشد. برای درک این عبارت کافی‌ست زندگی‌نامه و خاطرات افراد موفق در کسب و کارهای مختلف را بخوانید و ببینید در شروع کسب و کارشان چند ساعت و چطور کار می‌کرده‌اند. در واقع صرفا تعداد ساعت‌های کارکردن مهم نیست؛ بلکه مهم این است که کیفیت لازم را هم داشته باشد.

برای شروع یک کسب‌و‌کار چه مجوزهایی باید گرفت

ارتباطات و لینک‌هایی که دارید را جدی بگیرید!

کسب و کار هر چه قدر هم که کوچک باشد نیازمند ارتباطات و استفاده از تجارب است. می‌توانید در ملاقات‌هایی که در کسب و کارهای مشترک دارید از افراد با تجربه به‌طور مثال در پایه‌گذاری بازارهای خود بهره ببرید. این بسیار مهم است که شما در ارتباط با همکاران فعال خود آنهایی را که می‌توانند به شما کمک کنند و برعکس آنهایی که شما را به عقب می‌خوانند بشناسید. برای موفقیت در این زمینه شما همواره نیازمند داشتن مهارت برقراری ارتباط خوب و مناسب هستید و همیشه باید نسبت به فرصت‌های جدید و امکان گسترش روابط خود هوشیار باشید.

یادگیری را همیشگی کنید

شما حتما نباید مدرک MBA داشته یا فارغ‌التحصیل دکترا در این زمینه باشید تا موفقیت خود را تضمین کنید. در حقیقت کارآفرینان موفقی را می‌توان دید که حتی در مقطع دانشگاهی نیز تحصیلات خود را به پایان نرسانده‌اند. مطالعات نشان می‌دهد که بسیاری از میلیونرهای خود ساخته از هوش متوسط برخوردار بوده‌اند.

با این وجود به همه ظرفیت‌ها و توانایی‌های خود توجه کرده‌اند و به زندگی اقتصادی مورد نظرشان و اهداف شخصی خود دست‌یافته‌اند؛ زیرا هرگز از یادگرفتن و آموزش دیدن دریغ نکرده‌‌اند. برای موفقیت شما باید علا‌مند به سوال کردن باشید.

کنجکاوی خود را همیشه با خود داشته باشید و همیشه علاقمند به یادگیری بوده و آغوش خود را برای دریافت معلومات بیشتر باز نگه دارید. مسلما این علاقه در دنیای پرسرعت تغییرات تکنولوژی و شیوه‌های کسب و کار بسیار ضروری است.

آمارهایی جالب از سیستم همکاری در فروش

نوشته‌های مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
سوال خود را بپرسیدx