معرفی سه کتاب الهام‌بخش برای موفقیت در کسب‌وکار

معرفی سه کتاب الهام‌بخش برای موفقیت در کسب‌وکار

معرفی سه کتاب الهام‌بخش برای موفقیت در کسب‌وکار

معرفی سه کتاب الهام‌بخش برای موفقیت در کسب‌وکار

فهرست مطالب

فهرست

کتاب‌ها می‌توانند در احساس انگیزه ما برای دنبال‌کردن اهدافمان به‌شدت تأثیرگذار باشند. وقتی داستان شکست‌های برندهای بزرگ و موفق را می‌خوانیم، متوجه می‌شویم شکست بخشی طبیعی و لازم از موفقیت است. به همین خاطر در این مطلب سه کتاب از سه کارآفرین موفق که کسب‌وکارشان جهانی شده است، معرفی خواهیم کرد.

۱. شرکت خلاقیت؛ غلبه بر نیروهایی نادیدنی که در مسیر الهام واقعی قرار دارند

نویسندگان: اد کتمول، ایمی والاس

ترجمه: شورش بشیری

انتشارات: میلکان

شرکت خلاقیت؛ غلبه بر نیروهایی نادیدنی که در مسیر الهام واقعی قرار دارند
شرکت خلاقیت غلبه بر نیروهایی نادیدنی که در مسیر الهام واقعی قرار دارند

کتاب «شرکت خلاقیت» خاطرات اد کتمول، بنیان‌گذار استودیوهای انیمیشن پیکسار است. این شرکت دنیای انیمیشن را تحت سلطه خود درآورده است. بسیاری از معروف‌ترین و پرطرفدارترین انیمیشن‌های جهان مثل Toy Story، Inside Out، Cars و Ratatouille از ساخته‌های شرکت پیکسار هستند. با وجود اینکه کتاب «شرکت خلاقیت» بر اساس خاطرات اد کتمول نوشته شده، اما زندگی‌نامه‌ی صرف نیست بلکه برای صاحبان کسب‌وکار و کارآفرینان الهام‌بخش است. «شرکت خلاقیت» به ما می‌آموزد که چطور خلاق عمل کنیم و در مسیر رویاهایمان قرار بگیریم؛ درست همان طور که اد کتمول همیشه رویای ساخت اولین انیمیشن کامپیوتری را در سر داشت و بالاخره به این رویای خود رسید.

نقل قول‌هایی از کتاب شرکت خلاقیت:

«در دوران تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، بی‌سروصدا هدفِ ساختن اولین فیلم بلند انیمیشن با کامپیوتر را برای خودم تعیین کردم و مدتِ بیست سال خستگی‌ناپذیر برای تحقق آن تلاش کردم. اکنون هدفی که نیروی محرکه‌ی زندگی‌ام بود، تحقق یافته بود و بی‌نهایت احساس آسودگی و شعف می‌کردم؛ دستِ‌کم در ابتدا.»

« بهترین مدیران کسانی هستند که آن‌چه را که در موردش شناخت ندارند به رسمیت می‌شناسند و برایش جا باز می‌کنند؛ نه فقط به این دلیل که فروتنی فضیلت است، بلکه چون بدونِ درپیش‌گرفتن چنین ذهنیتی، برجسته‌ترین پیروزی‌ها اتفاق نخواهد افتاد.»

« بهترین راهِ پیش‌بینیِ آینده، اختراع آن است.»

« هیچ چیزی به اندازه‌ی ترکیبِ ندانستن و نیاز مبرم به موفقیت، منجر به یادگیری سریع نمی‌شود»

« اگر یک ایده‌ی خوب را به یک تیم متوسط بدهید، آن‌را خراب خواهند کرد. اگر یک ایده‌ی متوسط را به یک تیم بااستعداد بدهید، آن‌ها یا ایده را اصلاح می‌کنند یا این‌که آن‌را دور می‌اندازند و به چیز بهتری می‌رسند.»

 

۲. کفش‌باز؛ خاطرات بنیان‌گذار نایکی

نویسنده: فیل نایت

ترجمه: شورش بشیری

انتشارات: میلکان

کتاب کفش‌باز؛ خاطرات بنیان‌گذار نایکی
کتاب کفش‌باز؛ خاطرات بنیان‌گذار نایکی

نایکی برند شناخته‌شده و محبوب ورزشی است و ما در کتاب «کفش‌باز» به مطالعه خاطرات و سرگذشت مؤسس این برند می‌نشینیم. فیل نایت، بنیان‌گذار برند نایکی در این کتاب به بیان تمام شکست‌ها، چالش‌ها، موفقیت‌ها و اشتباهات خودش پرداخته و مشکلات مختلفی که ممکن است در مسیر کارآفرینی رخ دهد را برای خوانندگان کتاب توصیف می‌کند. این کتاب با بیانی ساده و صداقتی دلنشین، مخاطبان را با خود همراه می‌کند. فیل نایت در «کفش‌باز» به ما می‌آموزد که چطور از اهداف و آرزوهایمان دست نکشیم و برای دستیابی به آنها بجگیم. «کفش‌باز» در سال ۲۰۱۶ به‌عنوان بهترین کتاب مدیریتی سایت آمازون انتخاب شده است.

بیل گیتس درمورد کتاب کفش باز گفته است‌: «شما به عنوان خواننده در طول داستان مدام انتظار دارید که با شکست سنگینی مواجه شوید، در صورتی که امروزه در سراسر جهان، در هر خیابان مهمی که قدم بگذارید، لوگوی خاص نایکی در حال درخشیدن است.»

نقل قول‌هایی از کتاب کفش‌باز:

«هر دونده‌ای این‌را می‌داند. کیلومترها می‌دوی و می‌دوی، بدون آن‌که واقعاً دلیلش را بدانی. به خودت می‌گویی به‌خاطر هدفی این کار را می‌کنی یا دنبال جمعیتی هستی؛ اما دلیل حقیقی دویدن تو آن است که جایگزین آن، یعنی ایستادن تو را تا سرحد مرگ می‌ترساند.»

«به مردان و زنان بیست‌وچند‌ساله خواهم گفت که به کار یا تخصص یا حتا یک حرفه قانع نشوند. به ندای‌شان گوش دهند. حتا اگر نمی‌دانند که مفهوم آن چیست، آن‌را دنبال کنند. اگر ندای‌تان را دنبال کنید، تحمل خستگی راحت‌تر خواهد شد، ناامیدی‌ها به محرک تبدیل می‌شوند و فرازها مثل ‌چیزی نخواهند بود که تا به ‌حال تجربه کرده‌اید.»

«این حس دردناک در من وجود داشت که فرصت ما کوتاه است، کوتاه‌تر از آن‌چه تصور می‌کنیم. کوتاه مانند دویدن در صبحگاه. من می‌خواستم فرصت خودم را به شکلی بامعنی به‌سر ببرم. به شکلی هدفمند. خلاقانه. بااهمیت. بالاتر از همه… متفاوت. می‌خواستم نشانه‌ای از خود در دنیا به‌جا بگذارم.»

۳. آنچه پرنده‌ی کوچک به من آموخت

نویسنده: بیز استون

ترجمه: شایان سادات

انتشارات: میلکان

آنچه پرنده‌ی کوچک به من آموخت
کتاب آنچه پرنده‌ی کوچک به من آموخت

کمتر کسی پیدا می‌شود که توییتر، این شبکه اجتماعی محبوب را نشناسد. کتاب «آنچه پرنده‌ی کوچک به من آموخت» نوشته بیز استون، بنیانگذار توئیتر است. او در این کتاب، روند موفقیت خود را شرح داده است. اینکه چطور شد که از یک کارآفرین ناموفق و شکست‌خورده به مدیری موفق و ثروتمند تبدیل شد. این کتاب علاوه بر بیان مسیری که بیز استون برای موفقیت طی کرده، به ما نشان می‌دهد که چگونه توانایی‌های خود را با آرزوهایمان هماهنگ کنیم. در کتاب «آنچه پرنده‌ی کوچک به من آموخت» خلاقیت عنصری مهم برای موفقیت دانسته می‌شود.

نقل قول‌هایی از کتاب آنچه پرنده‌ی کوچک به من آموخت:

«باور به خود، آن خودی که نابغه است، یعنی ایمان‌داشتن به ایده‌هایی که هنوز به‌وجود هم نیامده‌اند. برای این‌که تصوری از کسب‌وکار یا پتانسیل خود داشته باشید، باید جایی برای این تصویر قایل شوید.»

«خیلی‌وقت‌ها آدم‌ها دنبال کاری می‌روند که هیچ علاقه‌ای به آن ندارند. چند نفر هستند که در کالج می‌بینند دکترها و وکلا حقوق خوبی می‌گیرند و به همان راه می‌روند، و تازه بعدها می‌فهمند که از این کار متنفرند؟»

«انتخاب یک شغل به دلیل این‌که حقوق خوبی دارد یا چون پدرومادرتان به آن علاقه دارند یا چون همین‌طوری سر راه‌تان سبز شده، گاهی جواب می‌دهد، اما اغلب وقتی جا افتادید، کم‌کم احساس می‌کنید چیزی اشتباه است.»

«مسئله فقط این است که حاضر باشی شکست هم بخوری»

«ولی اگر واقعاً به کارتان علاقه نداشته باشید، شکست حتمی است.»

نوشته‌های مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
سوال خود را بپرسیدx