راهنمای ورود کارآموزان حسابداری به بازار کار

راهنمای ورود کارآموزان حسابداری به بازار کار

فهرست مطالب

فهرست

با وجود اشباع شدن بازار کاری بسیاری از حرفه‌ها، حسابداری از جمله مشاغلی است که هر روز تقاضا برای آن بیشتر می‌شود. نکته‌ی جالب توجه در مورد بازار کار حسابداری این است که برای اشتغال در بازار کار این حرفه، الزامی به فارغ‌التحصیل شدن از رشته حسابداری در دانشگاه وجود ندارد و علاقه‌مندان از هر رشته‌ای می‌توانند با گذراندن دوره‌های کارآموزی حسابداری به بازار کار این رشته وارد شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دوره‌های مورد نیاز حسابدار به … مراجعه کنید.

کارآموزان حسابداری افرادی هستند به رشته حسابداری علاقه داشته و در حال گذراندن دوره‌های آموزشی برای یادگیری مهارت‌ها و دانش لازم برای تبدیل شدن به یک حسابدار واجد شرایط هستند. آموزش برای کارآموزان حسابداری ممکن است شامل ترکیبی از یادگیری در کلاس، آموزش در حین کار و فعالیت‌های توسعه حرفه‌ای باشد. کارآموزان حسابداری در صورتی که مهارت‌های لازم را به درستی آموخته باشند، خیلی سریع توسط شرکت‌های حسابداری، مؤسسات مالی یا سایر سازمان‌هایی که به خدمات حسابداری نیاز دارند، استخدام می‌شوند.

 

Picture1 2 | هلومگ | راهنمای ورود کارآموزان حسابداری به بازار کار

 

 

ورود کارآموزان حسابداری به بازار کار

یکی از دغدغه‌ها و سؤالات اصلی که کارآموزان حسابداری پس از گذراندن دوره‌های مربوطه دارند، ورود به بازار کار است. این که چقدر می‌توانند سریع وارد بازار کار شوند و با چه درآمدی در شرکت‌ها استخدام شوند. با این حال، با طرز فکر و رویکرد صحیح، می‌توان از سایر رقبا متمایز شد و شغلی با شرایط مناسب در حرفه حسابداری پیدا کرد. در اینجا چند نکته برای ورود سریع کارآموزان حسابداری به بازار کار آورده شده است.

1- شبکه‌سازی کنید

شبکه‌سازی کلید یافتن فرصت‌های شغلی خوب، در حرفه حسابداری است. در رویدادها و کنفرانس‌های مربوط به حسابداری و صنایع مختلف شرکت کنید و با متخصصان در این زمینه تماس بگیرید تا درباره تجربیات و فرصت‌های شغلی بالقوه آن‌ها بیشتر بدانید. ایجاد یک شبکه حرفه‌ای قوی می‌تواند منجر به فرصت‌های شغلی ویژه‌ای شود که ممکن است به صورت عمومی تبلیغ نشود.

2- کسب تجربه مرتبط

تجربه در حرفه حسابداری اهمیت زیادی دارد و کارفرمایان برای تجربه عملی ارزش قائل هستند. بنابراین کسب تجربه از طریق کارآموزی یا موقعیت‌های شغلی ابتدایی بسیار مهم است. به دنبال دوره‌های کارآموزی در شرکت‌های حسابداری یا مؤسسات مالی برای کسب تجربه عملی باشید.

Picture2 | هلومگ | راهنمای ورود کارآموزان حسابداری به بازار کار

3- اطلاعات خود را به روز نگه دارید

حسابداری هر روز در حال پیشرفت است و علاوه بر اینکه نرم‌افزارهای کاربردی زیادی به بازار راه پیدا می‌کنند که باید کار با آن‌ها را بلد باشید، تکنیک‌ها و متدهای حسابداری و قوانین مربوطه به حسابداری از جمله قوانین مالیاتی هر روز تغییر می‌کنند.

اشتراک نشریات مربوط به حسابداری را تهیه کنید، در سمینارها و کارگاه‌های آموزشی شرکت کنید و رهبران فکری را در رسانه‌های اجتماعی دنبال کنید تا همیشه از آخرین اخبار مطلع بمانید.

4- مهارت‌های خود را ارتقاء دهید

سعی کنید همیشه در حال ارتقاء مهارت‌های خود باشید. در حقیقت نقطه پایانی برای افزایش مهارت وجود ندارد. در حین جستجوی فرصت‌های شغلی برتر در بازار کار، دوره‌های آموزشی را کنار نگذارید و به دنبال کسب مهارت‌های بیشتر باشید.

مهارت‌هایی مانند تجزیه و تحلیل داده‌ها، گزارشگری مالی و برنامه‌ریزی مالیاتی را از طریق کلاس‌ها، کارگاه‌ها یا خودآموزی توسعه دهید. هرچه مهارت‌های بیشتری داشته باشید، برای شانس بیشتری برای استخدام در فرصت‌های شغلی بهتر خواهید داشت.

5- برای مصاحبه آماده شوید

با تحقیق در مورد شرکت و موقعیت شغلی، تمرین سؤالات متداول مصاحبه و تهیه نمونه‌هایی از نحوه به کار گیری مهارت‌های خود در موقعیت‌های واقعی، برای مصاحبه‌های شغلی آماده شوید. حرفه‌ای لباس بپوشید و حتماً به موقع در مصاحبه حاضر شوید. با مهارت‌های شرکت در محاسبه آشنا شوید و سعی کنید اخلاق کاری خود را به کارفرما نشان دهید.

6- رزومه خود را جذاب کنید

رزومه شما اغلب اولین چیزی است که یک کارفرما می‌بیند، بنابراین مهم است که تأثیر خوبی روی کارفرما داشته باشد. رزومه خود را برای هر شغلی که برای آن درخواست می‌کنید، تنظیم کنید، مهارت‌ها و تجربیات مربوطه را که با شرح شغل مطابقت دارند برجسته کنید.

گذراندن دوره‌های آموزشی مربوط به نرم‌افزارهای حسابداری و ارائه اینکه بر این نرم‌افزارها مسلط هستید، یک نکته بسیار مثبت در آماده کردن رزومه است. همچنین اطلاع از بازارهای مالی، قوانین مالیاتی و داشتن سرتیفیکیت‌های مربوط به گذراندن دوره‌های مالی، می‌تواند رزومه شما را تبدیل به یک اهرم قوی استخدام کند.

Picture3 | هلومگ | راهنمای ورود کارآموزان حسابداری به بازار کار

در پایان، ورود به صنعت حسابداری به عنوان یک کارآموز می‌تواند یک تجربه چالش‌برانگیز اما ارزشمند باشد. با شبکه‌سازی و ایجاد ارتباطات، کسب تجربه مرتبط، به روز ماندن با روندهای صنعت، ارتقاء مهارت، آماده شدن برای مصاحبه و جذاب کردن رزومه، می‌توانید شانس خود را برای استخدام در یک موقعیت شغلی ویژه در حرفه حسابداری افزایش دهید.

فراموش نکنید فقط پیدا کردن یک موقعیت شغلی نیست که اهمیت دارد، بلکه مزایای شغل، امکان پیشرفت و آینده شغلی نیز مواردی هستند که در هنگام ورود به بازار کار حسابداری باید به آن‌‌ها توجه کنید.

 

نوشته‌های مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
سوال خود را بپرسیدx