چطور برند کارفرمایی موفقی بسازیم؟

چطور برند کارفرمایی موفقی بسازیم؟

چطور برند کارفرمایی موفقی بسازیم؟

چطور برند کارفرمایی موفقی بسازیم؟

فهرست مطالب

فهرست

برند مفهومی آشنا در مارکتینگ است. با این وجود، تنها برخی از کسب‌وکارها هستند که این مفهوم را روی تصویری که از خودشان به عنوان کارفرما ارائه می‌دهند، اعمال کرده‌اند. بسیاری از متخصصین منابع انسانی بر این باورند که این روزها، استخدام‌کردن نیز شباهت زیادی به مارکتینگ و بازاریابی پیدا کرده است. از این رو کارفرمایان و ماموران استخدام برندها باید طبق آن پیش بروند.

در این گزارش نگاهی به برند کارفرمایی و اهمیت آن می‌اندازیم. سپس چند قدم ساده را در زمینه برند کارفرمایی بررسی می‌کنیم که هر کسب و کار باید نسبت به آن‌ها آگاه باشد.

برند کافرمایی چیست؟

برند کارفرمایی را می‌توان خیلی ساده شهرت برند دانست که در میان نیروی کار از آن به وجود آمده است. برند کارفرمایی همچنین کمک می‌کند تا کارکنان، درک درستی از برند به‌عنوان کارفرمایشان داشته باشند. به بیان دیگر، برند کارفرمایی روشی است که شما، کسب‌وکار یا شرکت‌تان را برای افراد جویای کار و در نهایت کارکنان، مارکتینگ می‌کنید. هرچقدر در ساخت برند کارفرمایی بهتر باشید، احتمال بیشتری وجود دارد که افراد با استعداد بیشتری را برای کسب‌وکار و برند خود جذب کنید.

چرا برند کارفرمایی اهمیت دارد؟

شاید در اینجا با خود فکر کنید اصلاً این موضوع به من و کسب‌وکار من ارتباطی دارد؟ با یک برند کارفرمایی قوی، به حداقل رساندن جایگزینی‌ها آسان‌تر می‌شود، پر کردن موقعیت‌های شغلی سریع‌تر است و باعث می‌شود نسبت به کسب‌وکارهای رقیب، از نظر استعدادی مزیت داشته باشید. باید برند کارفرمایی را یک سرمایه‌گذاری بلند مدت در کسب‌وکار در نظر بگیرید.

ایجاد برند کارفرمایی موفق

در ادامه، بررسی می‌کنیم چطور می‌توانید از برند خود، یک برند کارفرمایی موفق و قوی ایجاد کنید.

1.از ارزش پیشنهادی منحصر به فرد کسب‌وکار خودتان آگاه باشید.

برای ایجاد یک برند کارفرمایی قوی، ضروری است با تمرکز روی ارزش‌ها، اهداف و فرهنگ کسب و کارتان شروع کنید. نیازهای کسب‌وکارتان را شناسایی کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا بفهمید برای برآوردن آنها، به چه استعدادهایی نیاز دارید.

2.یک ممیزی برند کافرمایی را مدیریت کنید.

کار ممیزی برند، شناسایی نقاط قوت و ضعف کسب‌وکار شماست. به شما کمک می‌کند تا متوجه شوید چه جنبه‌هایی از فرهنگ کسب‌وکارتان، مورد علاقه کارکنان است. به‌ این صورت می‌توانید روی آنها تمرکز کنید و با برجسته‌کردن آنها همراه با بهبودشان، ایجاد یک برند کارفرمایی قوی را برای خودتان تضمین کنید. می‌توانید یک نظرسنجی داخلی برگزار کنید، در رسانه‌های اجتماعی جست‌وجو کنید یا افراد متخصصی را استخدام کنید که به بررسی شهرت کسب‌وکارتان بپردازد.

3.یک ارزش پیشنهادی کارفرما بنویسید.

بعد از اینکه تحقیقات‌تان کامل شد و فهرستی از ارزش‌ها و مزایایی که کسب‌وکارتان ارائه می‌دهد در اختیار داشتید، یک ارزش پیشنهادی کارفرما تهیه کنید. ارزش پیشنهادی کارفرما، یک پیغام و وعده مارکتینگ است. به همین خاطر نباید چیزی بگویید که حقیقت ندارد. می‌توانید از ارزش پیشنهادی کارفرما در وب‌سایتتان یا در فرم استخدامی استفاده کنید. یا آن را در صفحه لینکدین شرکت قرار دهید.

4.از کارکنان فعلی استفاده کنید.

زمانی که افراد جویای کار بخواهند درباره برند کارفرمایی شما بیشتر بدانند، به سراغ کارکنان واقعی کسب‌وکارتان می‌روند. پس با به اشتراک گذاشتن مصاحبه‌هایی از کارکنان روی وب‌سایت یا رسانه‌های اجتماعی کسب‌وکارتان، از کارکنان‌تان استفاده کنید. همچنین می‌توانید از آنها بخواهید تجربیات جالب‌شان از همکاری با شما را روی حساب‌های شخصی خودشان در رسانه‌های اجتماعی، به اشتراک بگذارند.

5.یک فرایند آنبوردینگ قوی ایجاد کنید.

آنبوردینگ یا همسوسازی، اولین تجربه در کار جدید است که هر تازه استخدامی با آن مواجه می‌شود. به‌همین‌خاطر هر تأثیر منفی می‌تواند عواقب بزرگی داشته باشد. مثلاً فردی که تجربه همسوسازی منفی داشته باشد، احتمالش دو برابر حالت عادی است که دنبال فرصتی متفاوت، شما را ترک کند. در نهایت، یک تصویر برند مثبت، با فرایند همسوسازی مثبت آغاز می‌شود. مهم است که کارکنان خودتان را نسبت به نقششان و گروه‌شان، از ابتدا به هیجان بیاورید.

6.فرصت‌های یادگیری و پیشرفت ارائه دهید.

یکی از دلایل مرسومی که افراد شغل‌شان را ترک می‌کنند این است که از کارشان خسته می‌شوند. آنها نیاز به چالش جدید دارند. اجازه دهید کارکنان‌تان فرصت‌های یادگیری را دنبال کنند و به مهارت‌های جدید مسلط شوند. به‌این شکل، تأکید کسب‌وکارتان نسبت به یادگیری و پیشرفت مداوم را نشان داده‌اید. با به چالش کشیدن کارکنان‌تان، تضمین می‌کنید که از نقش‌هایشان خسته نمی‌شوند. به علاوه، با مهارت‌های جدید، آن‌ها برای کسب‌وکارتان ارزشمندتر هم می‌شوند.

نمونه‌ای از برند کارفرمایی موفق:

استارباکس یک نمونه موفق از ایجاد برند کارفرمایی است و یک جامعه قوی میان کارکنانش به وجود آورده است. برای مثال، آنها کارکنان فعلی خود را، شریک می‌نامند که یک حس غرور را نسبت به هر کدام از آنها القا می‌کند. به علاوه، استارباکس، حساب‌های اینستاگرام و توییتری ساخته است که مختص @StarbucksJobs هستند. از این حساب کاربری برای تبلیغ برند کارفرمایی خود و برقراری ارتباط با افراد جویای کار استفاده می‌کنند.

به‌جای به اشتراک گذاشتن نوشیدنی‌هایشان، استارباکس از حساب‌های کاربری‌اش استفاده می‌کند تا ماموریت کسب‌وکارشان را به اشتراک بگذارد. در این حساب‌ها، دستاوردهای کارکنانش از قبیل فارغ‌التحصیلی را به آنها تبریک می‌گوید و داستان‌های شخصیشان را به اشتراک می‌گذارد.

نوشته‌های مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
سوال خود را بپرسیدx