فرق وب‌سایت با فروشگاه اینترنتی

فرق وب‌سایت با فروشگاه اینترنتی چیست؟

فرق وب‌سایت با فروشگاه اینترنتی

فرق وب‌سایت با فروشگاه اینترنتی چیست؟

فهرست مطالب

فهرست

امروزه وب‌سایت مهم‌ترین و بهترین ابزار برای معرفی هر کسب‌وکاری است. در نتیجه همه کسب‌وکارها از شرکت‌ها و مجموعه‌های بزرگ گرفته تا کسب‌وکارهای کوچک و نوپا، به ایجاد یک وب‌سایت برای معرفی کار، محصولات و خدمات خود رو آورده‌اند. باید به این نکته توجه داشت که سایت‌ها انواع مختلفی دارند و نوع سایت با توجه به هدف کسب‌وکار، تعیین و در نهایت طراحی می‌شود. در این مطلب از تفاوت‌های سایت شرکتی با سایت فروشگاهی خواهیم گفت.

کاربرد وب‌سایت شرکتی چیست؟

هدف از ایجاد وب‌سایت شرکتی، به رسمیت شناختن شرکت توسط مخاطبان است. وب‌سایت شرکتی تصویر معتبری از شرکت را به نمایش می‌کشد که این موضوع، اعتماد مخاطبان و مشتریان را نسبت به شرکت بالا می‌برد. از طرفی وب‌سایت شرکتی بازاریابی را بهبود می‌بخشد. یک شرکت می‌تواند محصولات و خدمات خود را داخل یک وب‌سایت مناسب معرفی کند، ارتباط خود را با مشتریان آسان و نزدیک کند و به بیان نکاتی در حیطه کسب‌وکار خود بپردازد. همه این موارد در کنار یکدیگر منجر به افزایش فروش می‌شود.

فروشگاه اینترنتی چیست و چگونه کار می‌کند

کاربرد وب‌سایت فروشگاهی چیست؟

یک فروشگاه فیزیکی را که در شلوغ‌ترین خیابانِ پرجمعیت‌ترین شهر کشور قرار دارد، در نظر بگیرید. به نظر شما روزانه چند نفر از مقابل این فروشگاه عبور می‌کنند؟ چند نفر داخل فروشگاه شده و از آن خرید می‌کنند؟ حتی بزرگ‌ترین فروشگاه در پرجمعیت‌ترین شهر هم به تمام جامعه هدف و مشتریان بالقوه دسترسی ندارد، چرا که شاید هرگز گذر مردم ساکن در سایر مناطق شهر و سایر شهرهای کشور به این فروشگاه نیفتد.

در عوض، یک وب‌سایت فروشگاهی در بند محدودیت‌های زمانی و مکانی نیست و با ارتباط با جامعه گسترده‌ای از مخاطبان می‌تواند فروش بیشتری را تجربه کند.

هدف از ایجاد وب‌سایت فروشگاهی، سادگی خرید محصولات و خدمات است. در وب‌سایت فروشگاهی کالاها معرفی شده و نقد و بررسی محصولات مختلف قرار داده می‌شود؛ از طرفی می‌توان مخاطبان را در هر زمان و مکانی به سادگی از جشنواره‌های فروش و جدیدترین تخفیف‌ها با خبر کرد.

آموزش ساخت فروشگاه با وردپرس در هفت گام

ویژگی‌های وب‌سایت شرکتی

  • طراحی یک سایت حرفه‌ای و خوب، اعتبار زیادی را برای کسب‌وکار شما فراهم می‌کند. محتوای خوب و جذاب، مشتریان را درگیر کرده و آنها را برای جستجوی خدمات و محصولات شما ترغیب می‌کند.
  • با استفاده از وب‌سایت شرکتی، می‌توان بسیاری از استراتژی‌های بازاریابی را دنبال کرد، برای مثال با بهره‌گیری از ابزارهایی مثل گوگل آنالیتیکس، می‌توان اطلاعات بسیار مفیدی را از مشتریان و جامعه هدف به دست آورد.
  • با استفاده از وب‌سایت شرکتی، جامعه مخاطبان خود را گسترده‌تر کرده و اطلاعات، خدمات و محصولات شرکت خود را در دسترس کاربران بیشتری قرار می‌دهید.
  • تاریخچه شکل‌گیری شرکت، تازه‌ترین و داغ‌ترین اخبار مربوط به شرکت، محصولات و خدمات، گالری عکس و مواردی از این دست در وب‌سایت شرکتی قرار داده می‌شود.
  • طراحی سایت شرکتی به گونه‌ای صورت می‌گیرد که در آن فضای سفید و خالی به حداقل رسیده و فضا با عناصر مختلف پر شود.
  • با بهره‌گیری از عناصر گرافیکی، مهم‌ترین مطالب به‌صورت جداگانه و چشم‌گیر به نمایش گذاشته می‌شود.

ویژگی‌های وب‌سایت فروشگاهی

  • مدیریت وب‌سایت فروشگاهی باید به سادگی امکان‌پذیر باشد، از این رو وب‌سایت فروشگاهی باید از پیچیدگی‌های برنامه‌نویسی به دور بوده تا امکان ایجاد محصولات و خدمات و ویرایش اطلاعات برای صاحبان کسب‌وکار فراهم باشد.
  • وب‌سایت فروشگاهی به درگاه پرداخت متصل است و اطلاعات کارت عابر بانک کاربران را دریافت می‌کند، بنابراین باید از امنیت کافی برخوردار بوده و حافظ اطلاعات مشتریان باشد.
  • امکان ارتباط و پشتیبانی آنلاین در وب‌سایت فروشگاهی ضروری است تا کاربران در صورتی که در هنگام خرید آنلاین با هر گونه سوال و ابهامی مواجه شوند، بتوانند به‌سرعت از طریق ارتباط آنلاین پاسخ سوالاتشان را دریافت کنند.
  • در وب‌سایت فروشگاهی معمولا اجزا و دسته‌های زیادی وجود دارد، از این رو باید دسته‌بندی و چینش منوی وب‌سایت به درست‌ترین و ساده‌ترین شکل ممکن انجام شود تا کاربران سردرگم نشده و بتوانند به‌راحتی محصولات مورد نظر خود را پیدا کنند.

چرا ووکامرس بهترین پلاگین فروشگاهی است

تفاوت‌های اصلی وب‌سایت شرکتی و وب‌سایت فروشگاهی

  • وب‌سایت فروشگاهی نسبت به وب‌سایت شرکتی نیازمند امنیت بالاتری است، چرا که کاربران می‌خواهند از امنیت خرید خود مطمئن باشند و هنگام خرید به هیچ مشکلی بر نخورند.
  • هدف اصلی وب‌سایت شرکتی ارائه اطلاعات، افزایش اعتبار و شکل‌گیری هویت برند است اما وب‌سایت فروشگاهی با هدف درآمدزایی ایجاد می‌شود.
  • وب‌سایت فروشگاهی در اغلب مواقع نیازمند صفحات داخلی بسیار زیادی است، بنابراین باید امکان طراحی صفحات متفاوت را داشته باشد اما وب‌سایت شرکتی معمولا به امکانات اضافی نیاز ندارد.
  • وب‌سایت فروشگاهی باید گزینه‌ها و خدماتی را مثل کادر استفاده از کد تخفیف و مقایسه چند محصول با یکدیگر ارائه دهد.

نوشته‌های مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
سوال خود را بپرسیدx