عنوان: معرفی کتاب مروری بر استانداردهای حسابداری
نویسنده: مهدی عیسیپور
انتشارات: آوای علی
کتاب مروری بر استانداردهای حسابداری بهصورت نکتهوار با زبانی ساده به معرفی 32 استاندارد حسابداری پرداخته. استانداردهای حسابداری راهنمای عملی حسابداران در ثبت و انتشار اطلاعات مالی برای آنهاست. در این کتاب نکات موجود در هر استاندارد بررسی و ابهاماتش تا حد امکان رفع شده. هر حسابدار باید شناخت کلی از استانداردهای وضع شده داشته باشد اما نیازی به حفظ کردن آن نیست. در واقع این استانداردها مانند قانون است که در مواقع نیاز به آن رجوع میشود.
این کتاب از گردآوری اطلاعات کتب، مقالهها و تحیقات قبلی و تجربیات نویسنده تالیف شده است.
مهمترین نکاتی که باید دربارهی استانداردهای بین المللی حسابداری بدانید
سرفصلها
استاندارد حسابداری چیست؟
یک استاندارد حسابداری مجموعهای از اصول، استانداردها و رویههای مشرک است که اساس سیاستهای حسابداری مالی و شیوههای حسابداری را تعریف میکند.
عنواین استانداردها:
نحوه ارائه صورتهای مالی-صورت جریان وجوه نقد-درآمد عملیاتی-حسابداری ذخایر، بدهیها و داراییهای احتمالی-رویدادهای بعد از تاریخ ترازنامه-گزارش عملکرد مالی-حسابداری موجودی مواد و کالا-حسابداری پیمانهای بلندمدت-حسابداری کمکهای بلاعوض دولت-داراییهای ثابت مشهود-افشای اطلاعات اشخاص وابسته-حسابداری مخارج تامین مالی-نحوه ارائه داراییهای جاری و بدهیهای جاری-حسابداری سرمایه گذاریها-تسعیر ارز-حسابداری داراییهای نامشهود-صورتهای مالی تلفیقی وحسابداری سرمایه گذاری در واحدهای تجاری فرعی-حسابداری ترکیب واحدهای تجاری-سرمایه گذاری در واحدهای تجاری-حسابداری اجارهها-گزارشگری مالی میان دورهای-حسابداری مشارکتهای خاص-گزارشگری مالی در مرحله قبل از بهره برداری-گزارشگری بر حسب قسمتهای مختلف-فعالیتهای کشاورزی-طرحهای مزایای بازنشستگی-فعالیتهای بیمه عمومی-فعالیتهای ساخت املاک-سود هر سهم-داراییهای غیرجاری-نگهداری شده برای فروش و عملیات متوقف شده-کاهش ارزش داراییها
فرایند تدوین استاندارد:
با به اعلام سازمان حسابرسی در حال حاضر فرایند تدوین استانداردهای حسابداری دارای 7 مرحله است که در این بخش توضیح داده شده.
کتاب رفتار مصرفکننده در بازار ایران