5 مورد از جدیدترین نوآوری‌ها در صنعت تبلیغات

 5 مورد از جدیدترین نوآوری‌ها در صنعت تبلیغات

فهرست مطالب

فهرست

در چند سال گذشته تبلیغات و بازاریابی با تغییرات گسترده‌ای روبه‌رو شده‌اند. کسب و کارهای پیش‌گام به فراست پی برده‌اند که برای داشتن سهم بیشتری از بازار باید بر روی نوآوری‌های مرتبط با مارکتینگ تمرکز کنند. از سویی دیگر، دیجیتال مارکتینگ نقش کلیدی در توسعه بازار کسب و کارها ایفا می‌کند و در کنار ترافیک ارزشمندی که ایجاد می‌کند، سرنخ‌ها و فرصت‌های تجاری بی‌بدیلی را به همراه می‌آورد. شناسایی جدیدترین نوآوری‌ها و ترندهای روز در صنعت تبلیغات به کسب و کارها کمک می‌کند تا برنامه‌ریزی بهتری برای آماده‌سازی واحدهای بازاریابی خود داشته باشند.

آینده صنعت مارکتینگ و تبلیغات

گسترش اینترنت و شبکه‌های اجتماعی و فراگیر شدن گوشی‌های هوشمند، توسعه تجارت الکترونیک را در نقاط مختلف جهان موجب شده است. کسب و کارها به تجربه متوجه شده‌اند که e-commerce یک کانال متفاوت برای جذب مشتری است که برای تبلیغات و داشتن سهم بازار از آن، باید به سراغ دیجیتال مارکتینگ بروند. از طرفی دیگر، رسانه‌های اجتماعی هم نقش مهمی در توزیع محتواهای تبلیغاتی دارند. کسب و کارهایی که قصد دارند در بازارهای رقابتی، حضور پررنگی داشته باشند باید به ترندهای روز صنعت تبلیغات و بازاریابی توجه کنند.

5  ترند روز صنعت بازاریابی و تبلیغات

برای بقا در عصر تبلیغات نوین باید به دنبال سناریوها و ترندهای موثر روز بود. جذب مشتری بیشتر به معنای تامین بودجه برای مارکتینگ است. مارکتینگ قدرتمندتر نیز به معنای افزایش مشتریان و میزان سود کسب و کار است. یک چرخه بی‌پایان که زمینه‌های رشد برای هر کسب و کاری را فراهم می‌آورد. در چنین شرایطی شناخت ترندهای روز تبلیغات و بازاریابی برای هر کسب و کاری اهمیت می‌یابد:

1. ابرهای بازاریابی (Marketing Cloud)

ایجاد یک اَبر (Cloud) برای کنترل فرایندهای پیچیده تبلیغات ضروری است. یکپارچه‌سازی راه‌حل‌ها با کمک اَبر موجب می‌شود تا امکان مدیریت سفر مشتری، شخصی‌سازی صفحات وب، مدیریت محتوا، کنترل شبکه‌های اجتماعی کسب و کار و آنالیز دقیق اطلاعات وجود داشته باشد. وجود داده‌های حجیم (Big Data) در بازاریابی نوین، نیاز به ابر و محاسبات ابری را ضروری ساخته است.

 

2. هوش مصنوعی ابزاری ضروری برای بازاریابی و تبلیغات

اکثر ابزارهای دیجیتال مارکتینگی که به شکل گسترده‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرند، از الگوریتم‌های هوش مصنوعی  (Artificial Intelligence)بهره می‌برند. هوش مصنوعی در همه فضاهای تبلیغاتی حضوری فعال دارد. تکنولوژی AI با تحلیل رفتار مصرف‌کننده به تصمیم‌گیری بهترین بازاریابان کمک می‌کند. هر مقدار داده بیشتری درباره رفتار مصرف‌کننده، اطلاعات کمپین‌های تبلیغاتی، وضعیت بازار و.. در اختیار هوش‌مصنوعی قرار گیرد، نتایج بهتری ایجاد خواهد شد. یادگیری AI از تجارب گذشته باعث می‌شود تا این فناوری روزبه‌روز ارتقا پیدا کرده و بهره‌وری فرایندهای دیجیتال مارکتینگ با کمک آن افزایش پیدا کند.

3. تغییر در ساختارهای برنامه‌نویسی وب و اپلیکیشن‌ها

مفهوم شخصی‌سازی در مارکتینگ و تبلیغات روزبه‌روز اهمیت بیشتری می‌یابد. اینکه مخاطبان بتوانند تبلیغاتی را مشاهده کنند که به آن نیاز دارند، تجربه کاربری (UX) متفاوتی را برای آنها رقم می‌زند. برنامه‌نویسی یک جز جدایی‌ناپذیر از تبلیغات دیجیتال است. طراحی محیطی امن که در آن امکان خرید و فروش یا قرار دادن آگهی‌های دیجیتال وجود داشته باشد، تنها با برنامه‌نویسی پویا شکل خواهد گرفت. اگر آگهی‌های موجود در صفحه وب یا اپلیکیشن موبایل با محتوای زمینه هم‌خوانی کامل داشته باشد بر روی نرخ تبدیل کمپین‌های تبلیغاتی اثر می‌گذارد.

4. محتوا همچنان پادشاه بازاریابی و تبلیغات

علی‌رغم توسعه فرمت‌های محتوایی دیگر مانند تصاویر، ویدیوها، انیمیشن‌ها و پادکست‌ها، هنوز متن مهم‌ترین و تاثیرگذارترین فرمت محتوایی در صنعت مارکتینگ است. تغییرات نوآورانه در تولید محتوا بر روی سئو و بازاریابی آنلاین تاثیر زیادی می‌گذارد. هرچند که در سال ۲۰۲۳ که هوش مصنوعی و ابزارهای مرتبط با آن نظیر chatgpt، تولید محتوا در رسانه‌ها و وب‌سایت‌ها را دستخوش تغییرات زیادی کرده است، اما هنوز خلاقیت و استعداد نویسندگان و کپی‌رایترها بر روی فرایندهای تبلیغاتی و انتقال پیام به مخاطبان اثرگذار است. عرضه محتواهای کاربردی بر اساس پروفایل هر کاربر یا مکان حضور او، تحول مهمی در بازاریابی محتوایی و تبلیغات آنلاین محسوب می‌شود.

5. استفاده از رسانه‌های جدید تبلیغاتی

زمانی رسانه‌های چاپی مانند روزنامه‌ها و جراید یکه‌تاز صنعت مارکتینگ بودند. اما با ورود رادیو و تلویزیون به مرور آنها اهمیت خود را از دست دادند. این اتفاق با رشد وب و شبکه‌های اجتماعی برای رسانه‌های دیداری و شنیداری تکرار شد. سوالی که به ذهن متبادر می‌شود این است که عمر تبلیغات دیجیتال تا چه زمانی ادامه خواهد یافت؟ با مطرح شدن مفهوم متاورس یا فراجهان (Metaverse) و رشد فناوری‌هایی مانند واقعیت افزوده (AR)، واقعیت مجازی (VR) و واقعیت ترکیبی (MR)، بازاریابی، تبلیغات و بالطبع فروش با تغییرات اساسی روبه‌رو خواهند شد.

در حال حاضر شرکت‌های مطرحی هم‌چون آدیداس، پروژه‌هایی را برای انتشار آگهی در متاورس شروع کرده‌اند، که نشان‌دهنده تغییر و نوآوری در صنعت دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات در آینده‌ای نزدیک است. کسب و کارها بدون استفاده از ابزارهای مارکتینگ امکان جذب مخاطب و فروش کالا یا خدمات‌شان را ندارند. تبلیغات مدرن تلاش دارد تا بر پایه نیاز مخاطب به او اطلاعات بدهد. به همین دلیل شاهد ارائه انواع پیام‌های بازاریابی شخصی‌سازی شده هستیم.

کسب و کارهای پیش‌رو برای حضور حداکثری در بازار به دنبال جدیدترین شیوه‌های دیجیتال مارکتینگ هستند تا بر رقبای خود غلبه کرده و مشتری بیشتری را به سمت خود جذب کنند.

نوشته‌های مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
سوال خود را بپرسیدx