5 مورد خطرناکی که در کسب و کار نباید سراغش بروید

6 مورد خطرناکی که در کسب و کار نباید سراغش بروید

5 مورد خطرناکی که در کسب و کار نباید سراغش بروید

6 مورد خطرناکی که در کسب و کار نباید سراغش بروید

فهرست مطالب

فهرست

کسب و کارهای بسیار زیادی با ایده‌های پیشگام و جدید هستند که هنوز شکل نگرفته‌اند و در ذهن آدم‌ها گوشه‌ای جا خوش کرده‌اند. کسب و کارهایی که در مرحله ایده متوقف شده و راه به جایی نبرده است چرا که ترس بر شروع آن غلبه کرده است. می‌ترسیم شکست بخوریم و بیخیال ادامه‌دادنش می‌شویم. می‌ترسیم نتوانیم از پس‌اش بربیاییم و تجربه کافی را نداشته باشیم؛ اما آیا واقعا اینها دلیل مناسبی برای شروع‌نکردن یک کسب و کار با ایده‌های عالی است؟ در ادامه به شما می‌گوییم که با چه تکنیک‌هایی در کسب و کار خود ریسک نکنید و همیشه روند رو به جلو داشته باشید.

7 راهکار برای تمرکز و کار در محیط پرسروصدا

 

1.شما به تنهایی کافی نیستید!

خیلی از افرادی که در شروع یک کسب و کار شکست می‌خورند به‌خاطر این است که فکر می‌کنند خودشان صفر تا صد کار را بلدند و از هیچ‌کسی کمک نمی‌گیرند. اعتماد به نفس تا زمانی خوب است که به ما و وجهه کاری‌مان ضربه نزند. همیشه برای شروع هر کار جدیدی از یک فرد با تجربه یا مشاور کمک بگیرید و از خطاهایی که دیگران کرده‌اند درس بگیرید و تکرارش نکنید. علاوه بر این همیشه بروز باشید و هیچ‌وقت از یادگیری دست نکشید. بروز بودن از لحاظ علمی همیشه شما را در سطح بالایی قرار می‌دهد. توجه به این موضوع شما را چند قدم جلو می‌اندازد و از یک شکست حتمی نجات می‌دهد.

2.مشتری پادشاه است

سعی کنید همیشه رضایت مشتری را جلب کنید؛ اما این به معنی قرار گرفتن در جایگاه ضعف نیست. شنونده‌ی نقدها و مشکلات مشتریان‌تان باشید و تا جای ممکن چالش‌هایشان را برطرف کنید. بیشتر از این‌که مشتری جدیدی جذب کنید، مهم است که مشتری‌های قدیمی را حفظ کنید تا از کاربران ثابت شما باشند.

یاد بگیرید به مشتریان خود نشان دهید که از آنها قدردانی می‌کنید. همیشه از آنها در مورد محصول سؤال بپرسید و زمانی که محصول شما را بررسی می‌کنند (نظر مثبت یا منفی) درصدی را به آنها پیشنهاد دهید. اگر به مشتریان خود نزدیک نیستید، اگر با آنها مانند هر فروشنده دیگری رفتار کنید، فقط زمانی می‌آیند که گزینه دیگری وجود نداشته باشد. مراقبت بد از مشتری باعث مرگ بسیاری از مشاغل شده است. واحد مراقبت از مشتری نام تجاری شما را تعریف می‌کند. پس یکی از دلایل شکست کسب و کار عدم مراقبت خوب از مشتری است.

همه‌ی چیزهایی که باید درباره‌ی کسب و‌کارهای کوچک بدانید

۳. خالق باشید و کپی نکنید

چیزی که برای آقای x جواب داد نباید برای آقای y کار کند. بسیاری از مردم به دلیل اینکه دیگران را در حال انجام آن می‌بینند و فکر می‌کنند اگر تلاش کنند می‌توانند در این کار موفق باشند، وارد تجارت شده‌اند یا یک انتخاب تجاری انجام داده‌اند. خوب است پس از مشورت مناسب ایده خود را اضافه کنید تا شما را از دیگران متمایز کند. کپی بدون مشورت به بن‌بست می‌انجامد.

4.مکان درست در زمان درست

یک کارآفرین بود که یک کافی‌شاپ در یک منطقه محلی داشت. قهوه‌هایش خوب و مقرون‌به‌صرفه بود. او با مشتریانش ارتباط بسیار خوبی داشت. اما با گذشت سال‌ها، کافی‌شاپ او رشد نمی‌کرد و او به‌سختی می‌توانست در آن مکان رشد کند، بنابراین تصمیم گرفت مغازه را بفروشد. این موضوع به یکی از دلایل شکست کسب و کار اشاره دارد.

یک کارآفرین ۲۹ ساله دیگر با سرمایه کافی احساس کرد که می‌تواند با تزریق پول نقد به کسب‌وکار و طبقه‌بندی آن، کافی‌شاپ را سودآور کند. او هم نتوانست تجارت قهوه را سودآور کند. چرا؟ به دلیل محل کسب‌وکار. شما نمی‌توانید کسب‌وکاری را راه‌اندازی کنید که خدمات آن، موردنیاز نیست. باکلاس ساختن آن باعث نمی‌شود که مردم از شما حمایت کنند. قبل از انتخاب محل کسب‌وکار، یک بررسی بازار خوب لازم است. مکان ضعیف برابر است با کاهش حمایت.

برای شروع یک کسب و کار چه مجوزهایی باید بگیریم

 

5.حواس‌تان را جمع کنید!

کارآفرینان به‌‌راحتی می‌توانند با کارهای جزئی از موضوع اصلی پرت شوند. هر روز که تمرکز آنها تغییر می‌کند، تفکر آنها کاهش می‌یابد. یک کارآفرین یا تاجر خوب هرگز تمرکز خود را بر آنچه مهم است از دست نمی‌دهد. نقطه ‌ضعف زمانی است که در کارهایی که می‌توان و باید به دیگران واگذار کرد، گرفتار کمال‌گرایی بی‌اهمیت می‌شوند. کارآفرینان باید یاد بگیرند که وظایف را محول کنند. پرمشغله بودن به معنای مولدبودن نیست.

6.زود ناامید نشوید

این بزرگ‌ترین دلیل شکست بسیاری از مشاغل است. اگر پشتکار نداشته باشید، تحقیق نکنید، شکست نخورید و دوباره تلاش نکنید، ممکن است در تجارت موفق نباشید. ابتدا باید بدانید که هر کسب‌وکاری که در نیمه‌ی راه رها شود هرگز نمی‌تواند موفقیت‌آمیز باشد. یکی دیگر از دلایل شکست کسب و کار که بسیاری از کسب‌وکارها را تقریباً به ‌محض شروع به کار بسته است، بودجه ناکافی یا کمبود بودجه است. بسیاری از کارآفرینان این اشتباه مهلک را مرتکب می‌شوند که با بودجه عملیاتی ناکافی شروع به کسب‌وکار می‌کنند. چنین کسب‌وکارهایی دوام نمی‌آورند زیرا آغازگرها به‌راحتی دلسرد می‌شوند، به‌خصوص زمانی که رقبای بزرگی وجود داشته باشند.

نوشته‌های مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
سوال خود را بپرسیدx